Interaktiva kurser

Mat och medicin utanför din dörr.

Växterna vi äter innehåller energi som kommer från solen, som i sin tur är en del av universum. Genom maten vi äter kan vi följa flödet som knyter samman våra kroppar med universum.

En bils bränsle går igenom bilens system för att den ska rulla. Men maten vi använder som bränsle går inte bara rakt igenom vår kropp likt i en bil, utan den bygger också vår kropp. Vår kroppar förnyas flera gånger under hela vår livstid. Vår hud, våra organ, vårt hjärta.

Pågående och kommande kurser

Växa med Vilts interaktiva kurser är en inbjudan att förkroppsliga vår sammankoppling med naturen, genom övningar och vilda, ätbara och medicinska växter. Följ Växa med Vilt på Facebook för att hålla dig uppdaterad om pågående och kommande kurser.

Privata kurstillfällen

Växa med Vilt håller kurser när, där och med vilka du önskar – på en plats som du är nyfiken på och med de personer du önskar bjuda in. Hör av dig till emmaviola@vaxamedvilt.se så kikar vi på ett upplägg.


”Det märks att Emma Viola har en autentisk och djup relation med växterna och med naturen. Att hon också känns väldigt bekväm i att hålla kurser skapar ett lugn i oss andra. Emma Viola har mycket kunskap och en smittsam entusiasm för växtvärlden.” / Sofia Lindholm