Inför, under & efter


När du träffar mig som örtterapeut eller för homeopatisk rådgivning kan du förvänta dig att upplägget ser ut likt nedan.

Inför att vi ses

Du hör av dig till mig för att boka en tid för ett nybesök. Det kan handla om en mer eller mindre akut situation, eller att du vill öka ditt generella välmående.

Inför vårt första möte mejlar jag dig några frågor tillsammans med ett test. Det gör att vi får så mycket kvalitetstid som möjligt när vi ses.

Under vårt möte

Fokus under konsultationen ligger på underliggande orsaker för att kunna läka på djupet, samtidigt som jag tittar på hur vi kan lindra eller läka dina symtom. Om situationen är akut lägger vi först fokus där.

Det första vi gör när vi ses är en grundlig analys om vad du söker för, hur ditt liv sett och ser ut och hur du skulle vilja må. Detta kallas för en anamnes. Under anamnes kommer jag lyssna till dina fysiska och/eller psykiska symtom som en förmedlare, någon som försöker säga något. Efter det tittar jag på dina irisar och din sclera (ögonvita) med en förstoringslupp.

Som komplement till medicinska växter och homeopatiska medel jobbar jag med kost/näring, livsstil och optimala och terapeutiska intag av vitaminer och mineraler. Baserat på dig och din situation lägger vi upp en plan med rekommendationer för att stötta och stärka din kropps naturliga läkande processer. I planen tar vi även hänsyn till vad som passar in i ditt liv just nu.

Efter

I ett nybesök ingår en kortare uppföljning två till tre veckor efter vårt första möte. Uppföljningen sker via sms, mejl eller telefon på 10 minuter.

Beroende på din situation och vad du söker för bokar vi in en uppföljning ungefär två månader efter första besöket. Vi går igenom hur du känt dig sedan sist, hur planen har fungerat för dig och gör eventuella justeringar. Vi ses därefter för ytterligare uppföljning enligt plan och behov.

Telefontid

För mina kunder har jag en fast telefontid varje dag inklusive helg, för att du ska kunna nå mig vid mer akuta situationer. Du är också alltid välkommen att mejla eller sms:a.

Hör av dig om du har frågor eller vill boka en tid!